Lilo and Stitch Peanut butter express
Halas játékok
Ingyen játékok
A mély tengerek lakói elevenednek meg a halas játékokban!
Vélemény - 10 - a játék jelenlegi mérete

Vezérlés
iránygombok - irányítás /
szóköz - hajít  Téma leírása: Egy állatövi csillagkép is viseli a halak elnevezést, ezt a nap az égi egyenlítőt keresztezve éri el. Ám ezek a játékok nem erről szólnak, itt nem az ég felé hanem a víz alá visszük a látogatóinkat (de nyugi senkit nem hagyunk vízben!)
A halak az állatok országába, a gerinchúrosok törzsébe, ezen belül pedig a koponyások csoportjába tartoznak! Nem alkotnak önálló csoportot, mert azon kívül, hogy nincs négy lábuk, nem is igen akad olyan közös jellemzőjük, ami minden egyes fajra érvényes volna. Tehát nagyon változatos képet mutatnak, ezért olyan gyönyörű a tengerek mélye, ahol háborítatlanul tudjuk szemlélni őket! Gyere és nézelődj velünk, az online játékokban! Erről szól az oldal: halas játékok, halak, ingyen hal, online halas
    Lilo and Stitch Peanut butter express
  A halak testfelépítése az életmódjukhoz alkalmazkodva alakult ki. Testüket egy un. nyálka réteg borítja, melynek nagyon fontos feladata van a légzésben, a betegségek, baktériumok elleni védelemben, de akár az ivadékgondozásban is. Bőrük külső rétegét általában pikkelyek borítják, melyek együtt nőnek gazdáikkal, így olyan évgyűrűk alakulnak ki rajtuk, mint a fákon. Ezek az évgyűrűk pontosan megmondják, hogy mennyi idősek! A halas játékok főszereplői mondhatni a világ kezdete óta vannak jelen a Földön, most pedig az ingyen játékokba látogattak el! A vízpartot nagyon sokan kedvelik, aktív és passzív időtöltésre is alkalmasak a vizes élőhelyek. A halas játékok egy újabb dimenziót mutatnak meg, a víz alá kalauzolják a bátor felhasználókat. Segítsd az életben maradásukat ezeknek az értékes állatoknak.